Welkom


Mardy keukens, badmeubels en maatwerk is ontstaan na de jarenlange werkervaring die is opgedaan in de bouwsector, gevolgd door de werkervaring in de keukenbranche. Wij vinden klantgericht advies, eerlijke prijzen en kwaliteit belangrijke aspecten wanneer u op het punt staat een nieuwe keuken aan te kopen. En daarom richten we ons juist op die aspecten.


Naast de verkoop, het ontwerpen en bouwen van uw nieuwe keuken en/of badmeubel bieden wij ook nog een breed assortiment aan andere producten en diensten. Hierbij kunt u denken aan:


  1.     Renovatie van uw keuken

  2.     Vervangen van oude keukenapparatuur

  3.     Realisatie van kleine bouwfaciliteiten

  4.     Maatwerk, waarbij u kunt denken aan (inloop)kasten, bergkasten, kantoormeubelen, enzovoort


Indien gewenst kunnen wij samen met u en één van onze vaklieden een planning maken voor de te verrichten werkzaamheden. Niet alleen het plaatsen van de keuken maar ook de werkzaamheden hieromtrent kunnen wij voor u organiseren en ontnemen. Denk hierbij aan het aanleggen van elektra, loodgieters-, stuc- en tegelwerk.


Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Een afspraak is altijd geheel vrijblijvend.  Klik hier voor onze contact gegevens.

Welkom    Keukens    Badmeubels    Maatwerk    Apparaten    Historie    Voorbeelden    Contact

Mardy Keukens

25 jaar  1988 - 2013